Ontwerpen & faciliteren van blended leren

In deze leergang van 3 maanden krijg je vaardigheid in het ontwerpen en faciliteren van online en blended leertrajecten. Je maakt kennis met een breed scala aan tools en ontwikkelt het vermogen om vanuit een ontwerpmodel tot effectieve en creatieve toepassingsmogelijkheden te komen.

 

Werken aan je eigen casus

Tijdens deze leergang werk je aan een eigen casus. Dit is een training waar je bij betrokken bent en die je wilt herontwerpen, of een training die je in de toekomst gaat geven. Ook kun je denken aan een studiedag, workshop of een andere activiteit uit je werk, waarbij het je waardevol lijkt blended te gaan ontwerpen. Het resultaat is een sterk ontwerp/draaiboek voor de blended of online training, met daarbij zicht op belangrijke aandachtspunten voor de begeleiding.

 

Voor wie?                                       

Dit traject is interessant voor (interne) opleiders, trainers en ontwerpers en facilitators van leertrajecten in organisaties. Aan het eind heb je een eigen online leertraject (her)ontworpen, klaar om uit te voeren!

Juli 201725
Hans de Gruijter
" De OvL heeft mij bevestigd in wat ik al wist: werken in het veld van leren en ontwikkelen, is het leukste dat ik kan en wil doen. Daarnaast heeft de OvL mij vele tools geboden voor analyse, ontwerp en advies. En een groot aantal zeer inspirerende momenten met de begeleiders, gastdocenten en deelnemers. Ik zeg doen! "
Hans de Gruijter - Ministerie van Defensie
Inschrijfformulier vragen? bel 030 239 40 50vragen
Leergang Corporate Learning
Leergang Ontwerpen van Leertrajecten
Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht
Leergang De Veranderpraktijk
Leergang Ontwerpen & faciliteren van blended leren
Leertraject Talentgericht en Systemisch werken
Inschrijfformulier
FCE Prikbord
FCE Netwerk
Agenda
Nieuws
 
Foundation for Corporate Education - Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht - Telefoon +31 (0)30 239 40 50 -