Leergang: Adviseren & Ontwerpen voor Leren in Organisaties

De afgelopen twee jaar hebben we gewerkt aan een grondige update van de vertrouwde leergangen 'Corporate Learning' en 'Ontwerpen van Leertrajecten'. En het resultaat is een mooi nieuw traject Adviseren & ontwerpen rond leren in organisaties!

Je kunt een basisjaar volgen, waarin je een profiel kiest: adviseren of ontwerpen. Daarmee breng je je eigen accent aan, maar je ontwikkelt natuurlijk je bekwaamheid op beide vlakken. Accent ligt op het oppakken van een vraag uit je organisatie, waar je een krachtige leerinterventie voor neerzet. Je vult je rugzak met theorie en tools.

Daarna kun je een verdiepingsjaar volgen, waarin je nog een stap verder gaat: hoe zet je zelf een beweging in je organisatie op? Hoe sluit je aan op strategische ontwikkelingen? Bouw je aan een lerende organisatie? Het accent ligt hier nog meer op jou als je eigen belangrijkste instrument, het is dus nog iets persoonlijker.

Het verdiepingsjaar staat open voor iedereen die in het verleden het eerste jaar van de LCL heeft gevolgd of de OVL heeft gedaan. Of als je al wat meer ervaring hebt in het vak en toe bent aan een nieuwe stap.

Geinteresseerd in de vernieuwingen? Laat het gerust weten!


LinO Hot Item 2

< Terug
IMG 8556.thumb
" I have three things I'd like to share about my experience at the FCE: Exciting. An ecclectic group of people. A fertile ground for new ideas "
Esther Akpomukai - Royal Bank of Scotland
Inschrijfformulier vragen? bel 030 239 40 50vragen
Leergang Corporate Learning
Leergang Ontwerpen van Leertrajecten
Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht
Leergang De Veranderpraktijk
Leergang Ontwerpen & faciliteren van blended leren
Leertraject Talentgericht en Systemisch werken
Inschrijfformulier
FCE Prikbord
FCE Netwerk
Agenda
Nieuws
 
Foundation for Corporate Education - Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht - Telefoon +31 (0)30 239 40 50 -