HRD bronnen

 

In het kader van de vakontwikkeling is FCE ook actief in het publiceren van nieuwe artikelen en boeken. Dat is een lange traditie, ingezet met de reeks Capita Selecta Opleiden in Organisaties. Die is destijds voortgezet als HRD Thema, een kwartaalblad over leren en ontwikkelen. Enkele jaren geleden is dat kwartaalblad opgepakt als Develop. Met ingang van 2011 is Develop gestopt. De verschenen edities zijn online beschikbaar via onze site.

 

Het nieuwe vakblad Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties is een samenwerkingsverband van de NVO2 en andere beroepsverenigingen. Ook de FCE is aan dit blad verbonden.

 

Verder participeren FCE begeleiders in de ontwikkeling van boeken in het HRD fonds en steunt de FCE uitgaven op het gebied van onderzoek dat binnen de FCE wordt uitgevoerd.

 

Meer over Develop

 

Meer over HRD boeken

 

Meer over Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO)

 

Ook op het web valt veel te verzamelen als het gaat over leren en ontwikkelen in organisaties. We zetten enkele interessante websites op een rijtje bij de links.

 

Ga naar links

Maart 201724
deelnemer
" Na een drastische loopbaanverandering heeft een opleiding bij de FCE mij versneld en gedegen wegwijs gemaakt in de wereld van leren "
Bart de Koning - Océ
Inschrijfformulier vragen? bel 030 239 40 50vragen
Leergang Corporate Learning
Leergang Ontwerpen van Leertrajecten
Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht
Leergang De Veranderpraktijk
Leertraject Talentgericht en Systemisch werken
Inschrijfformulier
FCE Prikbord
FCE Netwerk
Agenda
Nieuws
 
Foundation for Corporate Education - Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht - Telefoon +31 (0)30 239 40 50 -