HRD bronnen

 

In het kader van de vakontwikkeling is FCE ook actief in het publiceren van nieuwe artikelen en boeken. Dat is een lange traditie, ingezet met de reeks Capita Selecta Opleiden in Organisaties. Die is destijds voortgezet als HRD Thema, een kwartaalblad over leren en ontwikkelen. Enkele jaren geleden is dat kwartaalblad opgepakt als Develop. Met ingang van 2011 is Develop gestopt. De verschenen edities zijn online beschikbaar via onze site.

 

Het nieuwe vakblad Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties is een samenwerkingsverband van de NVO2 en andere beroepsverenigingen. Ook de FCE is aan dit blad verbonden.

 

Verder participeren FCE begeleiders in de ontwikkeling van boeken in het HRD fonds en steunt de FCE uitgaven op het gebied van onderzoek dat binnen de FCE wordt uitgevoerd.

 

Meer over Develop

 

Meer over HRD boeken

 

Meer over Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO)

 

Ook op het web valt veel te verzamelen als het gaat over leren en ontwikkelen in organisaties. We zetten enkele interessante websites op een rijtje bij de links.

 

Ga naar links

April 201723
IMG 8519.thumb
" Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe kennis opgedaan waarmee ik nog volop aan het experimenteren ben. De duidelijke visie en uitgangspunten van de FCE hebben mij erg geholpen om in de informatie de rode draad van de opleiding vast te houden. Ik verwacht dat het tweede jaar een goed vervolg van het eerste jaar wordt, met een stuk verdieping. Om uiteindelijk vanuit een eigen visie op leren, strategische vraagstukken uit de organisatie op te kunnen pakken en uit te voeren. "
Tineke Speetjens - GGZ Limburg
Inschrijfformulier vragen? bel 030 239 40 50vragen
Leergang Corporate Learning
Leergang Ontwerpen van Leertrajecten
Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht
Leergang De Veranderpraktijk
Leertraject Talentgericht en Systemisch werken
Inschrijfformulier
FCE Prikbord
FCE Netwerk
Agenda
Nieuws
 
Foundation for Corporate Education - Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht - Telefoon +31 (0)30 239 40 50 -