Vakgenoten

 

Het FCE-netwerk bestaat hoofdzakelijk uit zo'n 400 oud-deelnemers van de leergangen. Verdeeld over organisaties in het onderwijs, zorg, overheid, profit-organisaties en werkzaam als HRD manager, learning consultant of trainer. De FCE wil de samenwerking en uitwisseling tussen deze alumni ondersteunen.

 

Daarom organiseren we meerdere keren per jaar workshops: een prima moment om elkaar weer te zien! En om bij te blijven in het vak. We proberen de prijs voor de workshops zo laag mogelijk te houden, om deelname laagdrempelig te houden. Als je zelf een idee hebt voor een leuke spreker of thema: laat het ons gerust weten! Ook mensen die willen kennismaken met de FCE zijn hier van harte welkom! Het is een goede manier om te proeven van de sfeer en insteek.

 

Met ingang van 2012 verzorgen oud-deelnemers ook FCE-café’s. Altijd op een vrijdagmiddag en altijd kennen ze dezelfde opzet, met een deel intervisie en een deel uitwisseling van werkvormen of inhouden door oud-deelnemers of begeleiders van de FCE. Onder het kopje café vind je meer informatie.

 

Via het prikbord op deze site kun je ook contact zoeken met vakgenoten. Je kunt vragen stellen (bijvoorbeeld: wie kent een goed boek over e-learning?), oproepjes doen (zoals: ‘wie doet mee met een intervisie?’) of contact zoeken. We zien uit naar je post!

 

Vanaf dit jaar maken we ook regelmatig een portret van een oud-deelnemer. Wie het leuk vindt om in deze portrettengalerij terug te keren, kan dat bij ons aangeven. Of als je er graag iemand in terugziet… we horen het graag!

 

Verder zijn er prijsafspraken voor ontmoetingen bij Maliebaan45 voor groepen die elkaar willen treffen. Bijvoorbeeld intervisiegroepen die na de leergang elkaar zijn blijven treffen (er zijn er meerdere!). En is er de mogelijkheid om vacatures binnen het netwerk uit te wisselen via deze site.

 

Natuurlijk proberen we ook via twitter en linkedin het netwerk te ondersteunen.


Overigens heeft het netwerk, zoals elke ‘community’, open grenzen. In principe rekenen we alle (oud)deelnemers, referenten en gastdocenten tot het netwerk, maar er is geen officieel ‘lidmaatschap’. Als je graag participeert, ben je welkom om aan te haken.

Juni 201724
deelnemer
" Na een drastische loopbaanverandering heeft een opleiding bij de FCE mij versneld en gedegen wegwijs gemaakt in de wereld van leren "
Bart de Koning - Océ
Inschrijfformulier vragen? bel 030 239 40 50vragen
Leergang Corporate Learning
Leergang Ontwerpen van Leertrajecten
Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht
Leergang De Veranderpraktijk
Leertraject Talentgericht en Systemisch werken
Inschrijfformulier
FCE Prikbord
FCE Netwerk
Agenda
Nieuws
 
Foundation for Corporate Education - Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht - Telefoon +31 (0)30 239 40 50 -