Talentgericht en Systemisch werken

'Jouw talent inzetten vanuit de dynamiek van het geheel'


Op 10 en 11 april 2017 start alweer de tiende groep. Uitgangspunt van de leergang zijn eigen vragen van deelnemers, vanuit twee perspectieven:

  • Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling: als oriëntatie op jouw loopbaan, in het kader van mobiliteit, voor meer werkplezier en energiebalans. Taal vormen voor talenten en talenten bewust inzetten.
  • Talentgericht werken met anderen en in een organisatie: als adviseur, coach of leidinggevende kijk je vanuit een waarderend en systemisch perspectief en ondersteun je professionals om vanuit kracht en mogelijkheden te werken.

 

Margriet Schut en Brenda Vos werken in een vijfdaags traject aan deze vragen, met onder meer talentopstellingen: een krachtige manier om talent naar boven te halen en in actie te brengen (zie ook hun blogs: één en twee) .

Enkele reacties van deelnemers aan Talentgericht en systemisch werken:

  • "In de leergang Talentgericht en systemisch werken heb ik me een nieuwe taal en werkwijze eigen gemaakt om talenten te duiden bij mijzelf en anderen in de organisatie. Je kijkt naar de kracht van talenten  en onderzoekt samen hoe deze te versterken."
  • "Het traject is voor mij enorm verrijkend. De combinatie van talent en opstellingen in dit traject was voor mij nieuw en verrassend. Wat ik heb geleerd is echt een toevoeging op de tools die ik al heb op dit gebied."

Heb je interesse en wil je meer weten, neem contact op met Janni Schipper of Margriet Schut mschut@kessels-smit.com.


Vliegers TWS

< Terug
IMG 8519.thumb
" Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe kennis opgedaan waarmee ik nog volop aan het experimenteren ben. De duidelijke visie en uitgangspunten van de FCE hebben mij erg geholpen om in de informatie de rode draad van de opleiding vast te houden. Ik verwacht dat het tweede jaar een goed vervolg van het eerste jaar wordt, met een stuk verdieping. Om uiteindelijk vanuit een eigen visie op leren, strategische vraagstukken uit de organisatie op te kunnen pakken en uit te voeren. "
Tineke Speetjens - GGZ Limburg
Inschrijfformulier vragen? bel 030 239 40 50vragen
Leergang Corporate Learning
Leergang Ontwerpen van Leertrajecten
Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht
Leergang De Veranderpraktijk
Leertraject Talentgericht en Systemisch werken
Inschrijfformulier
FCE Prikbord
FCE Netwerk
Agenda
Nieuws
 
Foundation for Corporate Education - Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht - Telefoon +31 (0)30 239 40 50 -