Beweging creëren in verandervraagstukken

De leergang veranderpraktijk is een praktijkgericht leertraject voor managers en professionals die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van een verandering in hun organisatie. 

 

De leergang biedt een werkplaats waar je aan de slag gaat met je veranderopdracht, met focus op het creëren van werking en resultaat in de praktijk. We stellen je in staat je kennis en ervaring te toetsen aan de nieuwste inzichten en je arsenaal aan veranderkundige technieken uit te breiden. De veranderkundige zelf, zijn persoonlijke stijl en gedrag, is een belangrijk instrument bij het creëren van beweging. Aan jouw rol in veranderingen wordt veel aandacht besteed. Deelnemen aan de leergang leidt tot verdieping en verbreding van je veranderkundig vakmanschap, gecombineerd met een veranderkundig resultaat voor je organisatie.

 

Voor wie is de leergang bestemd?

De leergang veranderpraktijk is toegesneden op directeuren, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers of programma/projectmanagers, die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van een verandertraject in hun organisatie.

De leergang duurt een half jaar. Deelnemers beschikken over een actuele veranderkundige opdracht die al gestart is of nog gaat starten. Het gaat om een opdracht waar zij zelf invloed op uitoefenen. Ze zijn regisseur of hoeder van het veranderkundige vraagstuk.  Deelnemers hebben minimaal een HBO-opleiding gevolgd of beschikken over dit werk- en denkniveau. Zij zijn op zoek naar professionele verdieping en gedreven om hun veranderopdracht zo goed mogelijk te vervullen.  

 

Opbrengsten voor de organisatie

De deelnemer aan de leergang werkt aan een actueel organisatie vraagstuk waar zowel hijzelf als de begeleiders en gastdocenten mee aan de slag gaan. Hierdoor doet de deelnemer inspiratie en ideeën op die direct in de eigen praktijk kunnen worden toegepast. Trage veranderingen worden versneld, vastzittende patronen doorbroken en in stugge vraagstukken komt weer beweging.

Juni 201724
Hans de Gruijter
" De OvL heeft mij bevestigd in wat ik al wist: werken in het veld van leren en ontwikkelen, is het leukste dat ik kan en wil doen. Daarnaast heeft de OvL mij vele tools geboden voor analyse, ontwerp en advies. En een groot aantal zeer inspirerende momenten met de begeleiders, gastdocenten en deelnemers. Ik zeg doen! "
Hans de Gruijter - Ministerie van Defensie
Inschrijfformulier vragen? bel 030 239 40 50vragen
Leergang Corporate Learning
Leergang Ontwerpen van Leertrajecten
Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht
Leergang De Veranderpraktijk
Leertraject Talentgericht en Systemisch werken
Inschrijfformulier
FCE Prikbord
FCE Netwerk
Agenda
Nieuws
 
Foundation for Corporate Education - Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht - Telefoon +31 (0)30 239 40 50 -