(Strategisch) Adviseren en Ontwerpen van Leren in Organisaties weer van start

De eenjarige leergang Adviseren en Ontwerpen van Leren in Organisaties I (voorheen LEOP/OVL/LCL) is dit najaar weer van start gegaan met een mooie groep van 23 deelnemers.

Parallel daaraan is het leerjaar Strategisch Adviseren en Ontwerpen van Leren in Organisaties II opgestart, onder begeleiding van Saskia Tjepkema en Pieterjan van Wijngaarden.  Dit jaar is gebaseerd op het vroegere ‘tweede jaar’ van de LEOP/LCL.

Ervaren adviseurs die hun eigen invloed willen versterken vinden bij dit traject inspiratie en voeding. De nadruk ligt op het strategisch adviseren en ontwerpen. En op jouzelf als belangrijkste instrument. Welke ontwikkelingen zie jij in jouw organisatie als het gaat om leren en ontwikkelen? Waar vind je dat het beter kan? En hoe geef je daar een impuls aan, door te overtuigen met jouw adviezen en bovenal met krachtige, gedragen interventies te komen? Dat leer je in deze leergang.

Geïnteresseerd? Wil je verkennen of dit iets voor jou is? Meld je gerust aan voor een intake. Ga voor meer informatie naar de leergang klikken.