Kennismakingsworkshop Verhalen(d) Veranderen – 13 juni (NL) en 19 juni (BE)

13 juni 2019 | 19 juni 2019 (BE)

Veranderen & verhalen
Ieder mens heeft zijn verhaal. Beïnvloed door context, ervaringen en ontmoetingen. In organisaties en teams komen al die verhalen bij elkaar. Leidinggevenden gaan met teams aan de slag om visie te ontwikkelen, doelen te bepalen en plannen te maken. In veel gevallen weten mensen niet altijd wat een visie of vernieuwing voor hen kan betekenen, of hoe ze er concreet aan kunnen bijdragen. Wanneer niemand de moeite neemt om de verschillende verhalen bij elkaar te brengen, lekt de energie weg of ontstaan er misverstanden waardoor er onvoldoende resultaat wordt geboekt. Zeker complexe vraagstukken of contexten vragen om een andere benadering. Verhalend veranderen kan juist in die complexiteit zorgen voor betekenis en beweging. Het gaat daarbij niet om een mooie gepolijste corporate story te maken, evenmin gaat het alleen om het verhaal van de leider. Het gaat erom al die kleine verhalen en anekdotes van iedereen te benutten om tot beweging te komen en betekenis te creëren.
 
Deze workshop

In deze workshop maak je kennis met Verhalen(d) Veranderen als manier van werken. Door een aantal concrete oefeningen en een aantal inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Aan deelname is € 150,00 verbonden (Voor mensen die gaan deelnemen aan de zesdaagse Verhalen(d) Veranderen (start 26 september) wordt dat bedrag in mindering gebracht op hun deelnamekosten aan die leergang). 

Begeleiders
Begeleiding is in handen van Martijn van Ooijen, Koen Weber, Joeri Kabalt, Lieve Scheepers en Saskia Tjepkema.

Datum en locatie
De workshop vindt op 13 juni van 14.00 – 17.00 uur plaats in Utrecht aan de Maliebaan 45 en op 19 juni van 14.00 – 17.00 uur in Heusden-Zolder (BE) 

Direct Aanmelden

Bekijk de leergang