Digitale innovatie begeleiden

Je leert een beweging op gang brengen waarin sociale technologie een rol speelt

Hoe kun je een positieve verandering op gang brengen met sociale technologie?

‘&bsnp’
Lukt het de medewerkers niet om zelf te blijven vernieuwen?
Gebeurt er niets in de online netwerken?
Is het lastig om bij te blijven in de nieuwe technologische ontwikkelingen?
Zijn medewerkers huiverig voor hybride sessies?

Doe mee met de Tech Changemakers! Een traject van een half jaar waarin je met behulp andere deelnemers en coaches grote stappen zet in jouw eigen organisatie. Heb jij een project of vraagstuk onder je hoede waarin het gaat om innovatief leren en samenwerken? Dan helpt dit traject je bij het zetten van de volgende stap of je nu aan het begin staat of al wat stappen hebt gezet. Je werkt aan jouw eigen verandering.

We zorgen er voor dat jij en jouw collega’s positieve ervaringen opdoen met nieuwe technologie en veranderaanpakken die werken zodat je succesvol een beweging op gang brengt. Je doet kennis op over sociale technologie, trends en veranderkundige aanpakken. Je bedenkt een strategie voor de verandering in jouw organisatie. Die kun je met succes uitvoeren.

Het resultaat is dat je vol vertrouwen een verandering begeleidt. Nu werkt het wél. Medewerkers geven vorm aan hun eigen leren, ontwikkelen vaardigheden en delen kennis. Er wordt volop kennis gedeeld en geleerd. De wendbare organisatie krijgt handen en voeten. Zo blijf je relevant voor jouw klant.

Hier kun je kijken naar een filmpje over deze leergang: Digitale innovatie begeleiden
‘&bsnp’

Tech change makers

‘&bsnp’
Digitale innovaties begeleiden
Heb jij een project of vraagstuk onder je hoede waarin het gaat om innovatief leren en samenwerken? Dan helpt dit traject je bij het zetten van de volgende stap of je nu aan het begin staat of al wat stappen hebt gezet. Je werkt aan jouw eigen verandering.

Doe dan mee aan de Tech Changemakers. In zes maanden zet je met behulp van coaches en inspiratie van andere deelnemers grote stappen in jouw eigen organisatie.

Jouw eigen veranderingsvraagstuk waarin technologie een rol speelt vormt een belangrijke rode draad in dit traject. Of het project al van start is of nog maar net in de steigers staat, maakt niet uit.

Brochure aanvragen

Direct inschrijven Startdatum: 12 oktober 2023

Het traject is voor managers, adviseurs, veranderkundigen, HR(D) professionals en projectleiders die hun bekwaamheid willen versterken in het begeleiden van verandering waarin technologie een rol speelt. In drie blokken leer je over zowel methodiek en technologie. Zodat je niet alleen het wiel hoeft uit te vinden.