Lerend Netwerk – Bouwen aan vernieuwing

Grote vernieuwingen beginnen klein

Grote vernieuwingen beginnen klein, met experimenten, pilots, en hotspots. Bijvoorbeeld op het moment dat enkele teams of een groepje professionals een nieuwe werkwijze wil uitproberen. Op het moment dat je iets te pakken hebt en dat wilt uitbouwen, is de vraag hoe je dat aanpakt. Je wilt de kleine kiemen koesteren en toch regie nemen over iets dat groter wordt dan dat. Het onderzoek ‘Van kleine doorbraak naar grootschalige vernieuwing’ bij de FCE heeft zich de afgelopen twee jaar met dit onderwerp beziggehouden. Het Lerend Netwerk ‘Bouwen aan vernieuwing’ is uit dit open keukenonderzoek ontstaan. Deze flyer: Lerend Netwerk Bouwen aan Vernieuwing beschrijft waarom het netwerk er is, voor wie het is en hoe het eruitziet. Ook wordt duidelijk hoe je eraan mee kunt doen.

Direct inschrijvenMeer informatie aanvragen

Waarom dit Lerend Netwerk – Bouwen aan vernieuwing?

De vraag naar dit netwerk is ontstaan vanuit het open keuken-onderzoek ‘Van kleine doorbraak tot grootschalige vernieuwing’. Mensen uit allerlei praktijken kwamen met elkaar in contact.
We merken dat het leerzaam is om elkaars verhalen te horen en daar je voordeel mee te doen in je eigen initiatief. En dat het effectief is om met tools en inzichten die ‘vers van de pers’ uit het onderzoek komen, te gaan experimenteren in je eigen vernieuwing. Het Lerend Netwerk maakt dit mogelijk.

Voor wie is dit Lerend Netwerk?
Voor iedereen die trekker is van een vernieuwend initiatief en deze vernieuwing graag verder uit wil bouwen. Je neemt altijd deel samen met een collega.