Postbachelor opleiding e-Learning

Voor e-Learning met impact, een rijke variatie aan blended leer- en werkvormen

Ben jij de learning professional op zoek naar een gedegen opleiding die je helpt om e-Learning op een doordachte en effectieve wijze te integreren in jouw werkveld? Je denkt en werkt op minimaal hbo-niveau en bent klaar voor de volgende stap om jezelf en jouw organisatie verder te ontwikkelen.

In deze inspirerende e-Learning opleiding komen theorie en praktijk bij elkaar en veranker je met praktijkopdrachten het leren in je eigen werkcontext. Samen met andere learning professionals leer je op een blended manier van en met elkaar en word je ondersteund door hoofddocent Marcel de Leeuwe met zijn team van gastdocenten.

Deze unieke opleiding is bijna 20 jaar geleden gestart bij Fontys, en na een paar jaar bij Avans Plus en gaat er een nieuwe fase in bij FCE. We zijn trots dat we met deze opleiding een verschil kunnen maken.

In dit blog van Pieterjan van Wijngaarden, naar aanleiding van een interview met Marcel de Leeuwe, de hoofddocent, en Gardi Bloemhof, een oud-deelnemer, kun je meer lezen en via Soundcloud kun je het interview beluisteren.

Meer informatie aanvragen

Met de Postbachelor opleiding e-Learning versterk je alle bekwaamheden waarmee je binnen of buiten jouw organisatie op zowel strategisch als praktisch niveau kunt meedenken over de invulling van e-Learning projecten. Je weet welke innovatieve werkvormen en tools je in moet zetten om tot een krachtig resultaat te komen. Trends en ontwikkelingen zoals 70:20:10, mixed reality en gamification bekijk je kritisch en weet deze op waarde te schatten. Je bent een goede gesprekspartner voor zowel collega’s, opdrachtgevers alsook e-Learning leveranciers. Inhoudelijk ben je sterk maar je hebt ook kennis van agile ontwerp- en ontwikkelprocessen en weet hoe je e-Learning succesvol kunt implementeren. De Postbachelor opleiding e-Learning van FCE helpt jou grip te krijgen op de complexe en waardevolle wereld van e-Learning.