Online inspiratieworkshop ‘Niet-weten als persoonlijke bekwaamheid’

30 juni 2020 | Online

Op een gewone werkdag wordt er vaker een beroep gedaan op je vermogen een duidelijk standpunt te verwoorden dan dat er iemand vraagt naar je twijfels of datgene wat je juist nog niét weet. Een gemiste kans eigenlijk, want juist dingen die we niet weten zijn een trigger voor nieuwsgierigheid.
Niet weten kan daarmee de ruimte openen voor het stellen van belangrijke vragen, nieuwe perspectieven of verassende ideeën. En daarmee voor leren…

Hoe kun je omgaan met de onzekerheid van iets niet weten? Wat zijn manieren om nét iets langer in niet weten te blijven? En hoe kun je jouw eigen verwondering en die van anderen nog meer aanzetten op een gemiddelde werkdag?
Zeker in deze tijden, waarin we eigenlijk heel veel niet weten, een thema dat de moeite waard is om verder te verkennen.

In deze FCE-inspiratieworkshop staat ’het niet weten als persoonlijke bekwaamheid’ centraal. Gastsprekers Mara Spruyt, Suzanne Verdonschot en Joeri Kabalt van Kessels & Smit, The Learning Company delen elk hun fascinatie en ervaring met dit onderwerp.

Na een verrassende start ga je in kleine subgroepen zelf actief met dit onderwerp aan de slag, met een van de begeleiders. Elke subgroep heeft een eigen verdiepingsthema, dus je kunt kiezen waar je het liefst in duikt.

Alle deelnemers ontvangen het boek ‘Nieuwsgierigheid op het werk: beter presteren door fouten, vragen, twijfel en verwondering.’

Praktisch

  • Datum: 30 juni 2020
  • Tijd: 9:30 – 12:30 uur
  • Locatie: online, via Zoom
  • Deelnameprijs: € 95,- inclusief boek

Direct Aanmelden