Workshop duurzame inzetbaarheid

4 juli 2019 | Maliebaan 45, Utrecht

Vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen
Werken vanuit passie en talent, mooie resultaten neerzetten en jezelf ‘gewoon’ blijven ontwikkelen. Dát is wat je wilt. Als medewerker, als manager, als HR adviseur; voor jezelf en jouw organisatie. En dat is alleen mogelijk als vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen hand in hand gaan. De triple V.

In de praktijk van alle dag gaan gesprekken echter vaak over ‘hoe lang moet jij nog voor jouw pensioen?’, over de lage respons op het medewerkers tevredenheidsonderzoek, over het hoge percentage burn-outs of over het gebrek aan initiatief van medewerkers. Logisch ook, er staat nogal veel onder druk in de meeste organisaties.

Duurzame inzetbaarheid en duurzaam organiseren gaan hand in hand en er zijn al veel voorbeelden van organisaties die er met succes werk van maken. Er is een lijn te vinden in de knoppen waaraan zij draaien.

Deze workshop
In deze workshop maak je kennis met de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid en hoe je daarop beweging kunt creëren. Welke knoppen zijn er? Waar kun je als manager of HR(D) adviseur het meeste mee? En hoe moedig je medewerkers aan om ook zelf initiatief te nemen? Aan de hand van jullie eigen casuïstiek verkennen we welke interventies een goede eerste stap kunnen zijn en het in zich hebben om als hefboom te fungeren.

Begeleider
De begeleiding van deze workshop is in handen van Sandra Ringeling van Kessels & Smit, The Learning Company. Sandra is een adviseur met jarenlange ervaring binnen de vakbeweging en NS, ook als ook leidinggevende. Speerpunten in haar werk zijn duurzame inzetbaarheid, het ontwikkelen van talentgerichte HR praktijken (zoals vernieuwing van de gesprekscyclus), teamontwikkeling en interim management. Ze is bovendien oud-deelnemer van de FCE leergang Opleidingskunde (lichting 1998).

Datum en locatie
De workshop vindt plaats op 4 juli van 14.00 – 17.00 uur in Utrecht aan de Maliebaan 45. De kosten voor deelname bedragen € 100,00.

Direct Aanmelden