Complexiteit ontrafelen, betekenis geven aan de onderstroom

Volg dé opleiding tot proceskundige

Gaat het moeizaam in jouw projecten of programma’s, of lijken ze zelfs stil te staan? En wil je er weer beweging in brengen, maar weet je niet meer hoe? Zoek je de houding en vaardigheden om vastgelopen samenwerking weer vlot te trekken? Een groter repertoire in je interventies?

In de opleiding tot Proceskundige maak je je de grondhouding eigen die nodig is om beweging te brengen, juist daar waar het taai en lastig wordt. Door scherp te luisteren, precies te communiceren en creatief te interveniëren leer je je invloed te vergroten en jouw positie te verstevigen. En dat brengt rust én plezier. Je leert achter de complexiteit de ruimte te ontdekken die er óok is.

De opleiders van Wenders zijn specialist in het doorgronden en begeleiden van complexe processen tussen mensen. Dat doen ze zelf als adviseurs en begeleiders. Verder doen ze onderzoek, publiceren ze en leiden ze sinds 2011 professionals tot Proceskundige op bij de Foundation of Corporate Education (FcE), te Utrecht.

Let op: Woensdag 3 juli 14.00u-16.00u: Online Introductieworkshop door de kerndocenten. Deelname is €35,=, excl. BTW. Je ontvangt de link en het boek ‘Proceskunde, een pleidooi voor werken met Aandacht’. Geef je op door te mailen naar: [email protected]

 

Meer informatie aanvragen

In de opleiding tot Proceskundige verdiep je jouw aandacht, verrijk je jouw repertoire en vergroot je jouw invloed op de processen om je heen.

Je ontvangt na afloop een certificaat van de FcE als proceskundige en je wordt opgenomen in een rijk netwerk van begeleiders, adviseurs, trainers en coaches.

Een complete opleiding die door oud deelnemers als ‘life-changing’ wordt aangemerkt. Of, zoals oud-deelnemer Lucien zegt: ‘Mijn carrière kent twee fasen: de tijd vóór, en de tijd na Proceskunde!’

De opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, adviseurs, trainers en coaches die nieuwsgierig zijn naar een verdere verdieping in hun kunde. Voor hen die de grenzen willen opzoeken en een stap verder willen gaan. In 7 dagen doorleef je alle spannende fenomenen waar je mee te maken krijgt als het gaat om samenwerken, veranderen en organiseren.

Het proces in de opleiding kent diverse lagen; je oefent met de docenten en groepsgenoten en echte situaties ter plekke, je duikt in elkaars casuïstiek en je oefent met echte organisatievragen van echte klanten.