Opzet en achtergrond van het onderzoek
In 2018 schreef Suzanne Verdonschot het paper ‘Vernieuwing als beweging’. Dit is het startpaper over het onderzoek waarin we meer te weten willen komen over manieren om innovatie – die klein begonnen is – uit te bouwen tot een beweging. Het paper beschrijft de belangrijkste ontwikkeling in het denken over innovatie in de werkpraktijk van de afgelopen 10 jaar, als opmaat en onderbouwing voor de belangrijkste vragen en opzet van dit onderzoek.

Paper voor conferentie EAPRIL
Eind 2018 reisde een kleine delegatie naar de EAPRIL-conferentie in Slovenië. Hier realiseerde Suzanne Verdonschot een rondetafelgesprek over het onderzoek om de wetenschappelijke onderbouwing te versterken. De EAPRIL is een bijzondere conferentie over leren en werken op het snijvlak van wetenschap en praktijk. Er komen praktijkgerichte wetenschappers en mensen uit de praktijk met een sterke hang naar onderzoek.

Podcast
In 2019 is een podcast opgenomen waarin verschillende inzichten uit het onderzoek aan bod komen. De podcast gaat in op de vraag ‘Hoe maak je van kleine stappen en successen een grotere innovatie beweging?’ Suzanne Verdonschot is in deze podcast te gast bij Tjip de Jong in één van zijn Tjipcasts.