Masterclass Imperfect Adviseren

Schrijf jouw verhaal in een groep van vakgenoten: geef betekenis aan een onaffe situatie

Voor wie is deze masterclass?
Deze masterclass is ontworpen voor adviseurs en projectleiders die op zoek zijn naar de diepere betekenis van hun lastige ervaringen en die nieuwsgierig zijn naar de waarde van het verkennen van de imperfectie in het werk.

Hoe krijgt de masterclass vorm?
Je bent gedurende drie maanden onderdeel van een leergroep van collega-professionals. Samen reflecteer je zowel online als tijdens live-bijeenkomsten op ervaringen uit het werk. Gedurende deze maanden heb je de beschikking over inspiraties, instructies en uitwisseling binnen de groep en in een online web-omgeving. Collega’s (duo’s of teams) van adviseurs van projectleiders kunnen zich ook samen opgeven.

Je ontdekt:

  • Hoe je een onaffe situatie of project toch mentaal kan afronden en wat je ervan kunt leren
  • Een verdiepend inzicht in jouw professionele opvattingen over imperfectie en hoe dit jou stuurt
  • De werking van deze opvattingen in jouw professionele houding en gedrag
  • Vanzelfsprekendheden over jouw rol te herkennen om daar eventueel vervolgens in te kunnen variëren
  • Alternatieve manieren van kijken en handelen die een ander licht schijnen op jouw werkpraktijk

Meer informatie aanvragen

De Masterclass Imperfect Adviseren is een korte ‘leergang’ waarin je verdiepende inzichten verwerft vanuit juist de lastige momenten in het werk als adviseur. De masterclass bestaat uit een tweetal verdiepende bijeenkomsten in combinatie van schrijven en online uitwisselen. De narratieve methode staat centraal waarin je leert hoe je een ervaring uitwerkt in een verhaal. Dit verhaal is de basis voor je reflecties en leren in deze Masterclass over je eigen handelen en je eigen kijk op perfectie en imperfectie. De masterclass doorloop je met in 8-10 mededeelnemers en 2 auteurs van het boek ‘Imperfecte Adviseur’. De leergang wordt verder ondersteund door een website met input van de auteurs en een plek om uit te wisselen met andere deelnemers.