Online Proeverij

De FCe staat voor vakmanschap in Ontwikkeling

En wat is dan vakmanschap? Ons vak is enorm in ontwikkeling. Dat zie je ook terug in variëteit in onze community. Van ontwerpers tot organisatieveranderaars, van adviseurs tot leidinggevenden. Deze diversiteit is onze kracht, zonder wrijving geen glans! Om jezelf te blijven ontwikkelen is het aantrekkelijk juist met vakgenoten in gesprek te gaan. Van elkaar leren en jezelf verrijken aan de werkpraktijk van anderen is en blijft een aantrekkelijk onderdeel van de FCe.

De komende tijd starten er weer de nodige trajecten. We kunnen ons voorstellen dat je daar wat meer over wilt weten voordat je weer een volgende stap zet in jouw ontwikkeling. Daarom organiseren we ‘proeverijen’ om kennis te maken met de inhoud, sfeer en werkwijze van die specifieke leergang.

De Leergangen
xxxx
Adviseren & Ontwerpen voor Leren in Organisaties

Vervul jij een rol als interne of externe adviseur op het gebied van leren en ontwikkelen en ben je op zoek naar nieuwe methodieken, perspectieven en vaardigheden?Theo Visser, Mariël Rondeel en Erik Deen begeleiden al jarenlang professionals om zich hier in te bekwamen.
Mariël en Erik schreven de compleet vernieuwde druk van het klassieke boek Opleidingskunde. Dit boek vormt de basis van deze leergang. In de proeverij  maak je kennis met hen en de  inhoud van de leergang.
Datum en tijd van de proeverij
10 juni 2021 van 15.30 – 17.30

Proceskunde, Werken met Aandacht

Wil je beter worden in het aandachtig ondersteunen de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen? Dit is waar Aart Goedhart en Barbara van der Steen in de leergang
Wil je beter worden in het aandachtig ondersteunen de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen? Dit is waar Aart Goedhart enBarbara van der Steen in de leergangProceskunde, Werken met Aandacht met jou aan werken. In hun leergang doe je de kennis, attitude en vaardigheden op die je als professional nodig hebt om proceskundig te kijken en te handelen. Tijdens de proeverij kun je proeven van hun werkwijze en ervaren wat de leergang jou te bieden heeft.
Datum en tijd van de proeverij
9 juni 2021 van 14.30 – 17.00

Persoonlijk Vakmanschap in Ontwikkeling

Met hun speelse diepgang nemen Sofie Hendrikx en Kris Snick je mee op een leerrijke reis van 9 maanden waar jij jouw essentie als (bege)leider of facilitator ontdekt en finetunet. In deze ervaringsgerichte en holistische opleiding is persoonlijke ontwikkeling de hefboom om jouw vakmanschap te versterken. Als jij jouw unieke kracht écht toont aan de wereld, dan creëer je wezenlijke impact. Tijdens de proeverij kun je kennismaken met Kris en Sofie, hun werkwijze en de inhoud van de leergang.
Datum en tijd van de proeverij 
2 juni 2021 van 14.00 – 16.00 uur en 10 juni 2021 van 17.00 – 19.00 uur

Postbachelor Opleiding e-Learning

Ben jij de learning professional op zoek naar een gedegen opleiding die je helpt om e-Learning op een doordachte en effectieve wijze te integreren in jouw werkveld? In deze inspirerende e-Learning opleiding komen theorie en praktijk bij elkaar en veranker je met praktijkopdrachten het leren in jouw eigen werkcontext. Samen met andere learning professionals leer je op een blended manier van en met elkaar en word je ondersteund door hoofddocent Marcel de Leeuwe met zijn team van gastdocenten. Tijdens proeverij maak je kennis met Marcel en de werkwijze en inhoud van deze opleiding.
Datum en tijd van de proeverij
Vrijdag 11 juni van 15.00 – 16.30 uur

Systemisch Coachen met Talent

Coaching en leidinggeven vanuit sterke punten en talenten is een krachtige motor voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.
Margriet Schut en Brenda Vos verbinden talent met systemisch onderzoek, onder meer door talentopstellingen. Met systemisch coachen doorbreek je patronen en kun je talenten vrij en in balans inzetten. Dat zorgt voor energie en veerkracht. Margriet en Brenda zijn als ervaren systemisch coaches al bijna 10 jaar betrokken bij de FCE als begeleiders. Zij nodigen je uit om op 3 juni te komen proeven van hun werkwijze.
Deze proeverij is al geweest, mocht je geïnteresseerd zijn om aan een proeverij van deze leergang deel te nemen dan  plannen we een nieuwe datum.

Ontwerpen & Faciliteren  van Online en Blended leren

We werken steeds meer met online en blended vormen. Maar hoe ontwerp je een effectieve online werkvorm? En wat kun je doen in de begeleiding om een online bijeenkomst leuk en leerzaam te maken? Dit vakmanschap komt aan bod in de leergang Ontwerpen & Faciliteren van Online en blended leren. Sibrenne Wagenaar en Joitske Hulsebosch, experts op het gebied van online leren, geven je tijdens de proeverij de kans een kijkje in hun keuken te nemen. Zo kun je hun werkwijze zelf ervaren.
Deze proeverij is al geweest, mocht je geïnteresseerd zijn om aan een proeverij van deze leergang deel te nemen dan  plannen we een nieuwe datum.

Als je geïnteresseerd bent in deelname aan één of meerdere proeverijen kun je je aanmelden bij Janni Schipper
Wanneer  je nog vragen hebt kun je contact met haar opnemen. We horen en zien je graag!